Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Centres CPL

Què fem als centres CPL?

Valoració, diagnòstic i intervenció en la infància i en l’adolescència

En els processos de valoració i diagnòstic utilitzem els instruments actualitzats, estandaritzats i perfils, propis de cada disciplina. Som autores del test d’escriptura i lectura TEYL i de l’instrument PADIL per a l’elaboració dels perfils de comunicació i de llenguatge oral.

Les nostres intervencions se sustenten en models teòrics fortament arrelats en les diferents disciplines del nostre treball: el model sociocognitiu en la intervenció en el llenguatge oral; el model sistèmic en la intervenció amb infants i famílies; el model cognitiu-conductual en la intervenció psicològica. Som autores dels programes ACOS per a la intervenció en les dificultats lectoescriptores i ASIGMA per a la intervenció en les dificultats amb les matemàtiques, que donen entitat al treball del nostre equip.

La nostra formació en psicologia i en neurociència cognitiva dóna suport teòric al treball de CPL.

Intervenció familiar

Entenem la família com un sistema amb una estructura i un funcionament propis que fan vulnerables als seus membres. Com succeeix en tot sistema, qualsevol situació que l’afecti repercutirà en tots els seus components. La detecció d’una dificultat en un infant provoca una pertorbació en la seva família. Per aquest motiu, fem atenció familiar a través de l’Assessorament Familiar i la Teràpia Familiar Sistèmica.

Seguiment evolutiu

Fem un seguiment exhaustiu de l’evolució dels nostres infants i adolescents, mitjançant el registre i les anàlisis dels diaris de la intervenció i a través de valoracions de seguiment que es programen periòdicament després d’un temps de treball.

La participació dels infants i els adolescents en els diferents microsistemes requereix fer coordinacions regulars amb les seves famílies, amb les seves escoles i amb d’altres institucions educatives i sanitàries. Són coordinacions inicials, tant en els processos de valoració com en la intervenció, i coordinacions evolutives al llarg de la intervenció.

On pots trobar Centres CPL?

Actualment tenim centres CPL a Vic i Santa Eulàlia.


Pujar