Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Projectes de recerca

Participació en projectes de recerca

A l'actualitat

L’efecte de l’implant coclear en el perfil lingüístic de l’alumnat sord de primària: anàlisi de la comprensió i la producció oral. Investigadores principals: Dra. Cristina Cambra i Dra. Encarna Pérez. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació. Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest projecte ha guanyat un accésit del premi Dr. Jordi Perelló (8ª edició) otorgat pel Col•legi de Logopedes de Catalunya. El premi va ser lliurat pel Dr. Enric Perelló durant la celebració del 18è aniversari del CLC del 7 d’octubre de 2016.

La Universitat de la República de Uruguay (UdelaR) ens va demanar avaluar un projecte del Programa Investigación e Innovación Orientadas a la Inclusión Social de la Comisión Sectorial de Investigación Científica (CSIC) de la (UdelaR) sobre “El rol de los sistemas aumentativos y alternativos de comunicación en la producción lingüística de niños con parálisis cerebral: Estudio de caso en la Educación especial pública uruguaya”. Al projecte se li va concedir l’ajuda demanada per la valoració que va fer el nostre equip.

Caracterització de Paràmetres d’Escriptura per a Aplicacions en Psicopedagogia i Logopèdia. Grup de Recerca en Tractament de Dades i Senyals. Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

L’equip de CPL treballa en la versió catalana del Test de Lectura y Escritura TEYL, en la que han participat diverses escoles de Catalunya.

Pujar